Cine suntem noi?

Suntem o echipă de jurnaliști cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. În tot acest timp am realizat o serie de materiale turistice în tot județul Buzău dar și în țară. Acum dorim să venim în sprijinul turiștilor din România și din străinătate prin crearea unei platforme online de promovare, care să înglobeze informațiile importante despre tot ce reprezintă turismul din întreg județul Buzău.

Care este scopul nostru?

Platforma „Vino în Buzău” își propune să ajute eficient turiștii din țară și de peste hotare să descopere obiectivele turistice din județul Buzău. Scopul nostru este ca prin platforma „Vino în Buzău” să ajutăm turiștii din țară și de peste hotare să descopere obiectivele turistice din județul Buzău într-un mod eficient. Echipa noastră va culege permanent informații de la persoane avizate și va vizita toate obiectivele turistice pentru o informare cât mai clară și corectă. Toate imaginile și informațiile vor fi colectate de către noi, iar mai apoi vor fi încărcate pe platformă de unde vor fi ușor de accesat.

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră este aceea de a face vizibil județul Buzău pe harta turistică a României printr-o serie de materiale de promovare fotografice și videografice ce pot fi accesate la tot pasul de către turiști. Pe „Vino în Buzău” aceștia găsesc în doar câteva minute informații despre obiectivele turistice, despre locul unde se vor caza și ce feluri de mâncare tradițională pot servi în zonă. Tot de aici pot lua coordonatele GPS ale locațiilor, fără a fi nevoie să caute adresele pe internet.

Descriere proiect „Vino în Buzău”

„Vino în Buzău” a apărut după 20 de ani de muncă în televiziune, perioadă în care am realizat foarte multe materiale turistice în județul Buzău dar și în țară. Stând de vorbă cu turiștii, am constatat că internetul este principala sursă de informare a acestora. Punctul slab al informării din spațiul virtual este că se pierde foarte mult timp căutând informații pe diferite site-uri, multe dintre ele nefiind obiective. Astfel, din experiența lor și a noastră, ca turiști, dorim să venim în sprijinul acestora prin realizarea unei platforme online care să înglobeze laolaltă informațiile importante despre tot ce ține de turismul din întregul județ.

Ce este „Vino în Buzău”?

„Vino în Buzău” este o platformă de promovare turistică a județului Buzău. În interiorul platformei poate fi găsit orice obiectiv turistic din județ. Pentru orice locație turiștii vor avea la dispoziție atât fotografii cât și filmulețe, pot citi informații esențiale, recenzii ale locurilor și vor găsi date despre localizare cu ajutorul coordonatelor GPS. În plus, pentru că știm că timpul este foarte important, platforma noastră adună într-un singur loc informații despre toate unitățile de cazare din județ. Pe lângă toate acestea, pe platformă vor exista și rubrici în care vor fi prezentate tradițiile și obiceiurile din zonă, preparate speciale și o rubrică specială dedicată mâncărurilor tradiționale. Astfel, odată ajuns pe platforma noastră, un turist găsește aici toate informațiile de care are nevoie, fără să mai fie nevoit să caute și pe alte site-uri.

Cui se adresează „Vino în Buzău”?

Platforma „Vino în Buzău” se adresează turiștilor de toate vârstele, din România sau din străinătate. Informațiile sunt prezentate simplu și succint, într-un mod ideal pentru cei care nu au timp să își planifice o excursie. În paralel, „Vino în Buzău” este un real ajutor pentru cei care dețin hoteluri și pensiuni. Aceștia se pot folosi de platforma noastră să îndrume turiștii către orice locație turistică din zonă. Avantajul este că în acest fel ei nu vor mai fi nevoiți să investească în materiele promoționale, câștigând astfel timp și bani.