Camping Muddy Land

Un camping aşezat într-un loc de o frumuseţe desăvârşită! Am stat 7 zile aici şi nu aş mai fi plecat acasă, este prima dată când petrec două zile stând în camping, pe timpul unui concediu, aşa de frumos este peisajul! Din camping pleacă o alee care duce la Vulcanii Noroioşi, se ajunge în maxim 10 minute de mers lejer, iar odată ajunşi acolo veţi intra într-o altă lume, parcă de pe altă planetă… Intrarea este 4 lei/adult, 1 leu/elev.

Pajiştea din jur este plină de flori diverse şi multă izmă care miroase fantastic, livadă de meri, cătina şi măceşe la discreţie, numai să le culegi, păsări ciripitoare, vulturi, iar în fiecare seară pot fi văzute două căprioare care se retrag la culcare într-un desiş din apropiere.

Dotările campingului sunt: grătar şi bucătărie acoperită, un foişor imens cu 8-10 mese şi băncuţe din lemn, bar cu băuturi alcoolice şi răcoritoare, fresh de cătină, socată, gătesc câteva feluri de mâncare numai în weekend, apă caldă, electricitate, un singur dus şi doua w.c. (acesta este inconvenientul principal fiindcă în weekend este foarte aglomerat), maşină de spălat rufe, fier de călcat.

Tarife: 25 lei/rulotă, 20 lei/electricitate, 5 lei/duş, 10 lei/cort, hotel pentru rulote: 50 lei/lună iar în zilele când se stă la rulotă se mai plăteşte curentul 10 lei/zi.

Telefon de contact: 0744.554.553

0 comentarii

Scrie un comentariu

Destinaţii recomandate

[su_posts posts_per_page="3" tax_term="3" order="desc" orderby="rand" ignore_sticky_posts="yes"]