Camping Muddy Land

Un camping aşezat într-un loc de o frumuseţe desăvârşită! Am stat 7 zile aici şi nu aş mai fi plecat acasă, este prima dată când petrec două zile stând în camping, pe timpul unui concediu, aşa de frumos este peisajul! Din camping pleacă o alee care duce la Vulcanii Noroioşi, se ajunge în maxim 10 minute de mers lejer, iar odată ajunşi acolo veţi intra într-o altă lume, parcă de pe altă planetă… Intrarea este 4 lei/adult, 1 leu/elev.

Pajiştea din jur este plină de flori diverse şi multă izmă care miroase fantastic, livadă de meri, cătina şi măceşe la discreţie, numai să le culegi, păsări ciripitoare, vulturi, iar în fiecare seară pot fi văzute două căprioare care se retrag la culcare într-un desiş din apropiere.

Dotările campingului sunt: grătar şi bucătărie acoperită, un foişor imens cu 8-10 mese şi băncuţe din lemn, bar cu băuturi alcoolice şi răcoritoare, fresh de cătină, socată, gătesc câteva feluri de mâncare numai în weekend, apă caldă, electricitate, un singur dus şi doua w.c. (acesta este inconvenientul principal fiindcă în weekend este foarte aglomerat), maşină de spălat rufe, fier de călcat.

Tarife: 25 lei/rulotă, 20 lei/electricitate, 5 lei/duş, 10 lei/cort, hotel pentru rulote: 50 lei/lună iar în zilele când se stă la rulotă se mai plăteşte curentul 10 lei/zi.

Telefon de contact: 0744.554.553

1 comentariu

 • kambey5

  Deși priveliștea de la acest „punct de interes turistic” este minunata, acesta este un exemplu de „așa nu” când este vorba de turism.
  Duminica am fost sa vizitez niște prieteni care au fost campați aici de vineri, si sa petrec câteva ore cu ei.
  Când am fost sa plătesc pentru șederea mea am fost întâmpinat cu:
  – „ia uite cate sacoși aveți (două n.a.), și cat gunoi o să faceți!”
  – „Bine si atunci ce trebuie sa fac?”
  – „Pai eu nu am tarif de picnic aici, eu plătesc 140 de lei pe un tomberon de gunoi”
  – „Atunci o sa luam gunoiul acasă”
  După ce am fost atenționat de (enervant de) multe ori, și personal și prin prietenii mei că am zis acest lucru, am sfârșit prin plata unei șederi de o noapte
  (deși am stat 3 ore) pentru 3 persoane (45 RON), iar gunoiul tot l-am luat acasă.

  Șeful acestui „lăcaș” nu este o gazda, ci este un patron clasic român, printre replicile lui fiind „aici este proprietate privata, am DREPTUL sa-mi selectez clientela, am investit 6 sute de mii de euro aici” (si bănuiesc că trebuie să-si scoată pârleala).

  Problema turismului romanesc nu este ca nu sunt investiții, ca sunt preturile mari etc. problema turismului romanesc este când nu știm sa fim gazde.

  august 16, 2020 - 11:11 pm Răspuns

Scrie un comentariu